Praktiske oplysninger

Klinikken finder du i Ballerup

Klinikken ligger i Ballerup på Bueparken 62 og er en del af min private matrikel, der kan parkeres tæt ved. Jeg har desværre ikke noget venteværelse, men du er velkommen til at komme op til 5 min, før den aftalte tid. Der er et højt dørtrin, men ingen trapper til behandlerlokalet. Der er hund på matriklen, men aldrig i behandlerlokalet.

Praktiske oplysninger

Du kan vælge mellem forskellige massager afhængig af tid, økonomi og behov. Alle tider er ca. tider og incl. en indledende kort samtale, massage og omklædning samt en kort efter snak.

Som udgangspunkt har jeg speciale/fokus på kvinder, børn og unge.

For virksomheder/institutioner finder vi sammen en tilpasset løsning for arbejdet med god trivsel – massage og eller sansarbejde.

Tidsbestilling og afbud

Ønsker du at booke tid, eller har du spørgsmål til mig så tøv ikke med at kontakte mig. 

Book din tid via kontaktformularen, sms eller opkald på mobil (+45) 42 41 15 82.

Afbud til behandlinger foretages senest dagen før kl. 18, enten ved et telefonopkald eller ved at sende en sms. Er afbuddet ikke modtaget inden kl.18, betales et afbudsgebyr på 100 kr. Afbud modtaget senere end kl. 9.00 på dagen for behandlingen, samt udeblivelse fra behandling, opkræves den aftalte behandlings fulde pris.

Er du syg?

Er du syg – det kan være sig feber eller influenza, har et sygt barn med, eller kommer med andet, der smitter, giver jeg ikke behandling. Skulle dette være tilfældet, aflyses behandlingen både af hensyn til mig og andre klienter, og du må betale for den bookede session.

Giv mig et kald, hvis du er i tvivl.

Betaling

Der betales kontant på beløbet eller via mobilepay. Institutioner kan også betale via nemkonto.